Předvánoční čas na Křenové

12.11.2012 09:14

 

Předvánoční čas na Křenové

 

Vánoce se nezadržitelně blíží a jejich atmosféra na nás dýchá ze všech stran. Přípravy vrcholí také u nás na ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21, kde se v tento předvánoční čas pro naše žáky a jejich rodiče chystá hned několik zajímavých akcí.

Ve středu 5. prosince se všichni sejdeme v tělocvičně, kam za námi přijde Mikuláš s andělem a čertem. Děti budou moci svým učitelům a rodičům předvést, co se naučily ve svých třídách nebo v zájmové činnosti, která probíhá v rámci projektu s názvem KŘENKA - zážitkem k inkluzi. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. V rámci uvedeného projektu se v prosinci uskuteční také Florbalový turnaj partnerských škol a Vánoční dílny pro děti a jejich rodiče.

Přátelé školy a rodiče žáků budou mít opět možnost shlédnout vystoupení dětí na tradičních vánočních trzích v centru Brna, a to 11. prosince v 11:30 na náměstí Svobody a 18. prosince v 15:00 na Zelném trhu.

Školní vánoční oslavy pak vyvrcholí již tradičním slavnostním koncertem Vánoce přicházejí, který se bude konat ve čtvrtek 20. prosince v Chrámu Spasitele na Karáskově náměstí v Brně-Židenicích. Tato akce se uskuteční za podpory Sítě brněnských otevřených škol.

ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 přeje všem krásné a klidné prožití vánočních svátků, pevné zdraví a mnoho úspěchů v novém roce.

 

Napsala: Mgr. Hana Hadrabová